‘Unboxing’ van mijn New Pharma pakketje

New Pharma, bekend als dé nummer 1 online apotheek van België, maar voor mij niet enkel een online apotheek om alleen geneesmiddelen te kopen. Gek genoeg, koop ik die meestal wel in een fysieke apotheekwinkel zodra iets op is in mijn standaard SOS kit. Wat koop ik dan wel op New Pharma? Mijn verzorgingsproducten! Gaan jullie net zoals mij ook meerdere winkels af voor jouw verzorgingsproducten zoals het Kruidvat en de Ici Paris? Alsof dat soms al niet vermoeiend en tijdrovend is?! Zeker als je full-time werkt tijdens de winkeluren en niet rap een uurtje het stad in kunt.

Als je een moeilijke huid hebt zoals mij en niet alles kunt verdragen, ben je wel eerder geneigd naar kalmerende dermatologisch geteste verzorgingsproducten, merken zoals Bioderma, Eucerin, La Roche-Posay,… Gelukkig bestaat New Pharma, want naast geneesmiddelen en andere producten voor zwangerschap, afslanking en welzijn hebben ze een breed gamma aan beauty- en verzorgingsproducten met mijn favoriete merken zoals Uriage, Bioderma, Eucerin, Nuxe, enz.

Onlangs mocht ik een ‘box’ ontvangen met daarin wat verzorgingsproducten voor te testen. Ondanks dat ik ze gratis gekregen heb, verandert dit niet mijn ingesteldheid om er mijn eerlijke mening over te geven.

Sommige productjes waren mij niet onbekend. Zoals jullie weten heb ik een zeer droge tot atopische huid en dus heel gevoelig of snel geïrriteerd. Tja geboren met eczeem, is er ook mee leren leven. Daarom is het ook belangrijk om kwalitatieve parfumvrije producten te gebruiken die je dus eerder in een apotheek vindt. Kijk je mee welke producten er in mijn pakketje zitten?

Vichy Pureté Thermale micellaire reinigingslotion

Deze 3 in 1 reinigingslotion verwijdert make-up en zou een drievoudige werking hebben: reinigen, make-up verwijderen en uw huid kalmeren. Ik heb deze meerdere keren getest en ook samen met de micellaire oplossingswater van Bioderma Sensibio H2O. Hoewel beide op een milde en zachte wijze uw make-up verwijdert, gaat mijn voorkeur nog altijd naar die van Bioderma. Ze verwijderen beide snel uw make-up, reinigen en kalmeren doen ze ook, maar op gebied van iets langer blijvende of waterproof make-up wint de Sensibio H2O! Qua prijs is Vichy wel duurder.

 

Er is nu wel een actie lopende! Dus voor Vichy fans, je krijgt de micellairereinigingslotion  gratis bij aankoop van 2 Vichy producten.

 

 

Rogé Cavaillès Deodorant Dermato Spray

Van deze deodorant ben ik best verrast! Het merk was me ook niet bekend in de oren. Ik moet zeggen dat het best een lekkere zachte subtiele geur heeft terwijl het een parfumvrije deo is. Echt fijn, want ik heb niet graag deodorants die te fel ruiken en bijna als parfum gebruikt worden. De deodorant verhindert de hele dag kwalijke geurtjes en yes ik heb ze zelfs getest voor ik ging fitnessen! Nu ja ik heb niet zo een zweetoksels, maar ik vond het wel aangenaam dat die subtiele geur van de deodorant bleef hangen. Daarnaast verzorgt ie ook jouw huid, want er zit namelijk vitamine E, glycerine en overvette bestanddelen in. Gevoelig aan deo’s? Dan is deze van Rogé Cavaillès een aanradertje! Nu €8,09 bij New Pharma!

 

Bioderma Atoderm lijn

Bioderma ligt mij nauw aan mijn hartje, ik ben dus een echte fan! Ik ken de meeste producten al, zowel de blauwe douchegel als de intensive baume gebruik ik al. Bioderma focust zich op zachte, hypoallergene, zeep- en parabeenvrije apotheekproducten voor alle huidtypes. De Atoderm lijn focust zich vooral op een zeer droge tot atopische huid zoals die van mij. Als jij een huid hebt die lijdt aan eczeem, psoriaris of uitdroging of gewoon een zeer gevoelige huid dan is de Atoderm lijn zeker geschikt voor je. Naast de tubes die je op de foto ziet, heeft Bioderma ook bijna al zijn producten beschikbaar met een pompje wat heel handig is en fijn is om te gebruiken! De douchegel gebruik ik nu in een pompversie in een fles van 1L!! Superhandig voor in de douche, en die is ééécht goed! De soepele zijdezachte structuur is heel dun, precies zoals Dreft 😀 maar dan nog dunner! Het schuimt snel, zonder dat je paar keren over uw schrale huid moet scrubben/wrijven. De douchegel spoel je ook snel en gemakkelijk van je af. Mensen met een droge huid vermijden liever om niet te vaak te moeten douchen want onze huid droogt dan opnieuw uit en wordt inderdaad schraal waardoor onze huid beschadigd kan geraken en de structuur van de huidbarrière niet meer sterk is om irriterende bestanddelen weg te houden.

Ook de baume/balsem vind ik geweldig en laat mijn huid zijdezacht voelen. In de winter gebruik ik deze graag want ik heb de neiging om vettige rijkere crèmes te moeten gebruiken, maar vettig is niet altijd fijn om in te smeren. Deze balsem voelt helemaal niet vettig en is toch intens en rijk genoeg om mijn hele lichaam te hydrateren voor een hele dag. Ik geraak snel geïrriteerd als mijn huid dat ook is, maar na het insmeren van de balsem voel ik me echt gekalmeerd en kei comfortabel en dat vind ik wel belangrijk.

Atoderm gel douche nu €7,25
Atoderm intensive baume nu €18,39

 

Urea Repair van Eucerin

 

Dit is ook een zalig crèmeke voor overdag en zeker voor een droge huid van het gezicht! Mijn vriend en ik gebruiken deze nu naar de winter toe. De huidbarrière functioneert minder goed en is in de winter veel gevoeliger aan allergiën en prikkels van uw omgeving. De Urea repair is niet te vettig, smeert makkelijk en trekt snel in! De formule van de Urea Repair vult zowel lipiden als vocht in de huid aan en biedt directe verlichting. Ook vertraagt het de tekenen van een droge huid tot wel 48 uur lang.

Eucerin Urea Repair gezichtsverzorging: €12,77

 

 

 

 

Darphin serum en Remescar eye care


De toppers uit alle productjes van het pakket! Zowel de serum (links op de foto) als de eye care (rechts op de foto) zijn ook de duurste productjes (serum: €53,09 en eye care: €31,45) van het pakket, maar wel zijn geld waard! Waarom? De serum van Darphin, geliefd onder vele bloggers en goede reviews, is verrijkt met versterkende zee-extracten. De ingekapselde essentiële oliën uit citrusvruchten, bloemen, cederhout en gember laten de huid stralen en geeft haar nieuwe energie. Bij het aanbrengen van de serum, voel ik het al snel intrekken in mijn huid. Bij de Remescar eye care voel ik dat nog feller! Alsof er nog een laag op mijn “wallen” zit die eraf moet, maar je went er wel aan. Je voelt je huid onder uw ogen trekken en het voelt strak aan. De revolutionaire Eyesyl technologie werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen. De unieke combinatie van klei-mineralen en een bipeptide-complex verstrakt de huid, vermindert de vochtophoping onder de ogen en zorgt voor een micromusculaire pauze. Donkere kringen en wallen zijn natuurlijk een teken van vermoeidheid, het gaat natuurlijk niet in 1,2,3 weg maar de Remescar helpt dit wel te verminderen!

 

 

 

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *