VIP Fashion Night @ Lingerie Fashion

Vorige week donderdag, 23 november 2017, vond de jaarlijkse VIP Fashion Night plaats van Lingerie Fashion, een lingeriewinkel gevestigd in Lommel en Tielt-Winge. Deze speciale editie ging donderdag door in Lommel! De winkel bestaat namelijk 20 jaar en werd extra gevierd en gezellig was het wél!

Bij aankomst kwam je direct op de rode loper in een gezellige kerstsfeer en stonden DJ duo ‘Samir Cherik & Co’ klaar voor nog meer sfeer te brengen. We werden hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels of fruitsap en lekkere en jawel gezonde hapjes! Maar goed want we kwamen natuurlijk om de nieuwe lingeriecollecties te passen! Toen we de trappen op gingen, kwam er een visagiste naar ons toe en vroeg of we niet graag een make-over wensten of ons nageltjes laten doen. Natuurlijk, we don’t say NO to that! We werden lekker verwend door de stylisten van Dstijl en BBeauty Lommel. Vriendin van mij liet zich mooi opmaken en ik liet mijn nagels doen! De avond was nog maar net begonnen, dus we hadden nog alle tijd. Intussen was de lingerieshow begonnen, en gelukkig liepen de modellen ook naar boven om de nieuwe collecties te showen. Zie hieronder voor de sfeerbeelden.

Ik vond het jammer dat er weinig kleine maatjes waren, alle slipjes begonnen precies vanaf maat 36, waardoor ik geen volledige set kon kopen. Een setje is altijd mooier dan aparte stukken vind ik zelf.

Benieuwd welke lingeriemerken je terug kan vinden bij Lingerie Fashion?
Surf dan snel naar de website, ze hebben naast lingerie ook lingerieaccessoires, beach-, home- en sportswear.


 

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *