Uw huid kennen

want “uw huid is kostbaar”, zo luidt een baseline bij Euro Melanoma, de preventiecampagne rond huidkanker. Wellicht klinkt de campagne je wel bekend in de oren? Het is dan ook dé preventieweek waar iedereen zich gratis kan laten controleren op huidkanker. Belangrijk dat je je huid kent en de plekjes op je huid in het oog houdt op eventuele melanomen of andere voor jouw onbekende huidvlekjes die op huidkanker kan wijzen. Op www.euromelanoma.org/belgie  ontdek je wat huidkanker precies is en hoe je ze kan ontdekken, maar vooral hoe je de risico voor jezelf en je kinderen tot een minimum kunt beperken! Je kan nu nog tot 12 mei je huid gratis laten screenen!

De lente is al begonnen, en hopelijk mogen we snel het zonnetje wat meer zien in België! Zodra je al maar van een paar zonnestralen kan genieten, is het toch erg belangrijk om je goed in te smeren, alvorens naar buiten te lopen. Voor mensen die een zéér gevoelige en ook droge huid hebben of last hebben van eczeem, raad ik Bioderma aan, één van mijn favoriete parafarmaceutische merken en ook partner van Euro Melanoma. Ik heb mij dan ook alvast nieuwe productjes bij gehaald vóór de volle zon daar is!

IMG_3179

De Photoderm van Bioderma beschermt de cellen en het DNA van uw huid afhankelijk van uw huidtype, de omgeving, type zon, … Kortom het doet wat het moet, Photoderm beschermt u tegen de gevaren van de zon. De zonnecrèmes/-sprays komen in verschillende texturen afhankelijk van uw huidtype en komen in SPF 30+ of SPF 50+ omdat SPF 30 toch al de minimale SPF is die je nodig hebt voor een goede bescherming die ook het afweersysteem van het huid stimuleert.

 

Naast de gewoneCrème Solaire Photoderm - Protection indice 50+ - Visage et corps - Bioderma zonnebescherming combineert Photoderm dit ook met bruining. De Photoderm Bronz heeft een dubbele werking dat tegelijkertijd hoge bescherming biedt en ook de natuurlijke bruining bevordert:

 

 

 

 

Benieuwd waar ik mijn producties vandaan haal? Vaste klant bij IU :).


IMG_3182 IMG_3183

 

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *