Salmon love: à la Italian

Lazy Sunday cooking – A simple easy fishdish. My boyfriend was whinging me for a week or two to prepare a delicious easy salmon dish. The only thing that comes up on my mind when I hear salmon is SUSHI! I mean what is better then a ball of rice with some raw salmon on it?! Or is that just typical asian of me? So I started googling some recipes for salmon, but a lot of them were just not my taste or takes too much time. I thought the easiest and the quickest way to prepare fish is to put in the oven. I went to Carrefour and bought:

  • 2 preseasoned salmon 150g /each
  • string tomatoes
  • 1 mozarella

Preparation:

Preheat oven 15 minutes on 200°C. Take a plate, lay greaseproof paper, lay the seasoned salmon, then cut the mozarella (see picture), some tomatoes on it, season with salt & pepper and some Italian spices. Spray Olive oil on the whole plate, put in the oven for 20 minutes on 200°C. Delicous with some American potatoes!

Luie zondag koken – een simpel visgerecht. Mijn vriend vroeg me al een week of twee wanneer ik nu zalm ga klaarmaken als avondmaal. Zalm? Het enige waar ik aan denk op dat moment is dan SUSHI! Komaan, wat is er nu beter dan een balletje rijst met een rauwe zalm daarop?! Of is dit nu weer typisch Asian van mij? Ik ben beginnen googlen voor wat recepten, maar veel van die recepten sprak mij niet aan of het kost mij te veel tijd. Ik dacht de snelste en de makkelijkste manier om de zalm klaar te hebben is er mee de oven in. Ik ging naar de Carrefour en kocht:

  • 2 gemarineerde zalm 150g/stuk
  • tros tomaten
  • 1 mozarella

Voorbereiding:

Voorverwarm uw oven voor 15 minuten op 200°C. Neem een bakplaat met bakpapier en leg de stukken zalm erop, snij dan de mozarella (zie foto), leg de tomaten erop, kruid af met peper en zout en wat Italiaanse kruiden. Spuit wat olijfolie over de hele plaat, leg ze in de oven voor 20 minuten op 200*C. Super lekker met American potatoes!

YUMMIEZ!

 

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *