Ribfluweel en Donald Duck bomber

60s, 70s, 80s of 90s? Alle trends van toen komen precies terug in de mode of ze zijn nooit weg geweest. De modewereld staat niet stil of toch wel? Alles komt eigenlijk terug maar dan in nieuwe frissere kleuren of een vernieuwde look.

De wintertrend die ik vandaag in de kijker zet, is de ribfluwelen broek of zoals vroeger gekend onder ‘Corduroy’. De wijde pijpen zagen we in de zomer al terug komen, en dit ook in het najaar van 2018 en jawel ook in Corduroy.

De opabroeken are back in

Ribfluweel, bij deze stof denk je waarschijnlijk eerder aan die saaie broeken van opa of bompa? Vroeger zag je de Corduroy broeken inderdaad alleen in saaie donkere kleuren zoals zwart, bruin, beige, grijs. Wel anno 2018 vindt je ze in nieuwe frisse kleuren die de ribfluweel terug in de mode brengt. Denk maar aan blush pink, navy blue zoals hieronder, baby light blue, light beige, bordeaux, army green,…

Ribfluweel in elk kledingstuk

Yesss, de stof vind je tegenwoordig terug in een broek, a-rokje, lange jurk, look-a-like jeansjasjes, volledige salopet, en ja zelfs in schoenen! Kijk maar bij Puma, Vans.

Nog een manier om de corduroy broek terug in de mode te brengen, is het combineren met een stoer T-shirt met tekst of motief of een stoer jasje.

Outfit hieronder:

Broek van fluweel €19,99
T-shirt met motief €9,99
Bomberjas Donald Duck €179,95
Schoenen Laredoute

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *