Perfecte wimpers en wenkbrauwen bij Valerie Leclère – beauty & relax

 In samenwerking met Valerie Leclere – Beauty & Relax

Elke ochtend een half uurtje vrij maken voor mijn make-up, vermoeiend denk je? Jij kan dat half uurtje ook beter ergens anders aan besteden? Ik ook, zeker door de week! Niet dat ik mij niet graag opmaak, maar door de week vind ik het wel fijn om zo au naturel mogelijk naar het werk te kunnen gaan, maar au naturel neemt helaas ook tijd in! En ik kan echt niet de deur uit zonder dat mijn wimpers gekruld en met mascara aangebracht zijn. Ik zie laatste tijd veel beauty trends voorbij komen zoals lashlift, powder brows, hennabrows, enz. Toevallig is één van mijn beste vriendinnen een schoonheidsspecialiste, dus ik dacht ja why not give it a try?

Lashlift

Oké asian girls gaan mij wel begrijpen waarom wij zoveel tijd steken aan het opmaken van onze ogen! Wij mogen dan lange wimpers hebben, maar vaak staan ze heel recht, dat zie je ook aan onze haren, stijl en dik. Net zoals mijn haren krullen, zijn wimpers krullen dus ook niet simpel bij mij. Ik moest vaak een drietal keer de wimperkrultang gebruiken, of deze tegen mijn föhn houden en mijn wimpers zo proberen een permanentje te geven, klinkt bekend in de oren? Vooraleer je je nog verbrandt, ga dan zeker voor een lashlift, je gaat het verschil echt goed zien! Bij zo een behandeling krijgen je wimpers echt een permanentje van 6 tot 8 weken lang! Je kan daarbij ook kiezen voor een kleuring, jouw wimpers krijgen dan een mascara effect. Nieuwsgierig? Hieronder zie je een before and after…

Hoe gaat Valerie tewerk bij een lashlift?

Ze raadt haar klantjes altijd aan om zonder make-up te komen, indien je dit niet wist, altijd zo goed en zoveel mogelijk uw make-up eraf halen vooraleer je naar de schoonheidsspecialiste gaat.

1. Wimpers worden allereerst ontvet
2. Om de onderste wimpers te beschermen, werkt zij met speciale wimperblaadjes die ze onder      uw ogen plakt
3. Afhankelijk van de lengte van jouw wimpers, kiest zij een maat (s,m,l) van silicoon
4. De silicoon wordt dan aan het bovenlid vast gelijmd, de wimpers lijmt ze ook op de silicoon
5. De Lifting solution vloeistof wordt dan aangebracht op de wimpers die ze in een mooi                  gekrulde vorm zet (10 min)
6. Als die afgehaald is, gebruikt Valerie de Setting solution vloeistof zodat de krul er beter in blijft zitten (5min)
7. Indien gewenst, komt dan de kleuring, jouw wimpers krijgen dan een mascara effect (10 min)
9. Last but not least: wimpers worden met Nourishing solution van het silicoontje losgemaakt
10. Tadaaaa ?

(hier is de henna ook al uitgevoerd)

Toen ik de resultaat zag in de spiegel was ik echt in shock! Ik bleef gewoon de spiegel voor mij houden en Valerie maar lachen, maar ik kon dus echt mijn ogen niet geloven -hehe leuke zinspeling- Ondertussen zijn we 39 dagen verder (15 oktober gezet) en ik hoef mijn wimpers nog altijd niet te krullen, een zaligheid! En zelfs 1 laagje mascara voldoet, terwijl ik vroeger meerdere lagen opdeed. Zoals je op de foto al kan zien, is de henna ook al gedaan op mijn wenkbrauwen. Dit heb ik al eerder laten doen door Valerie, dus ik ben er heel content van. En de prijzen zijn zeer budgetvriendelijk. Henna raad ik aan voor diegene die toch volle wenkbrauwen willen, maar nog niet voor een permanent durven te gaan om zo dan de overstap te maken naar micro blading, powder- of ombre brows.

Hennabrows

Tipje van Valerie: “De klant kan haar wenkies thuis al scrubben zo kan de henna beter op de huid blijven, maar de kleuring blijft ongeveer toch een 4 weken op de haartjes zitten.”

Hoe gaat Valerie te werk bij henna brows?

1. De hennatint maakt ze afhankelijk naar wens van de klant en de kleur van de wenkbrauwen          zelf, dit moet 5 minuten intrekken
2. Reinigen van de wenkbrauwen
3. Tekenen van de perfecte shape
4. Daarna brengt ze de henna aan op de wenkbrauwen, dit mag dan 10 minuten intrekken
5. Ze haalt de henna eraf
6. Last but not least, ze stylet de wenkies mooi in shape met wax

Na 5 dagen zag ik nog het resultaat van de henna:

En na een 2-tal weken, en zelfs na het douchen, zie je nog de kleuring op de wenkbrauwen! En mijn lashlift blijft zelfs na het douchen goed gekruld, fabuuulous al zeg ik hetzelf haha!

_____________________________________________________________________________________________________

Over Valerie Leclère – Beauty & Relax

Valerie Leclère, zelf een beauty fan, heeft van jongs af aan altijd al van haar eigen beautysalon gedroomd. En wat ben ik trots op haar om te kunnen zien hoe ze haar dromen waar maakt door hard te werken, niet op te geven, maar vooral door zichzelf te blijven. Net zoals mij, streeft ze graag naar perfectie en dat is te zien aan haar behandelingen en hoe zij tewerk gaat. Zoals één van haar klantjes vertelde: “Ze neemt haar tijd zowel voor jou als voor haar zelf om jouw wenkies om te toveren tot perfecte wenkbrauwen.”

Valerie heeft schoonheidsverzorging gestudeerd in KTA2 Hasselt met specialisatiejaar. Haar eerste werkervaring begon bij een Wellness, waar ze ook haar massagetechnieken ten proef mocht stellen. Natuurlijk bleef ze bij haar droom, een eigen beautysalon. Die heeft ze opgestart in 2013 en eerst in bijberoep. In tussentijd heeft Valerie ook heel wat extra opleidingen achter de rug:

  • PMU treatment bij de bekende Rusen van Dutch Art Avenue voor ombre brows
  • opleiding in wenkbrauwen en lippigmentatie
  • opleiding microblading
  • opleiding powderbrows bij de bekende Phibrows
  • opleiding gelaatsverzorgingen van de beautymerk Ahava, verkrijgbaar in haar salon

Zoals je ziet, ons Valerieke heeft magische handen! Of je nu een afspraak maakt voor een relaxte massage, mooie nagels, verfrissende gelaatsverzorging, lashlift of bijwerking van jouw wenkbrauwen? Of je hebt een visagiste nodig voor de make-up op jouw trouwdag? Zij kan het allemaal! Check zeker de reviews op haar Facebook en haar instagram!

LUCKY YOU AND YOUR BESTIE! Nog niet overtuigd? Jij en je bestie krijgen de kans om een lashlift te winnen t.w.v. €55. Leuke actie vindt je niet?!

Hoe kunnen jij en je bestie winnen? Volg simpelweg deze stappen:

1) Volg @fengswaybe en @vl.beautyrelax
2) Tag je besti
e hieronder!
3) Repost en tag ons

Winnaars worden bekend gemaakt 30 november!

GOOD LUCK my loves!

Hier nog enkele leuke sfeerfoto’s van haar salonnetje:

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *