Online een bril of twee bestellen bij Ace and Tate

Ace and Tate klinkt wellicht bekend in de oren? De brand is overgewaaid van Nederland naar België. Brillen van Nederlands design en handgemaakt in Italië. Onlangs, september 2016, opende ze hun eerste winkel in België. Dé modestad Antwerpen kreeg de eer. Het merk staat bekend voor hun webshop met talloze trendy betaalbare brillen mét sterkte vanaf €98. Maar €98??? Jep, dat heb je goed gelezen, voor multifocale brillen kost het ook maar slechts €248. Ace and Tate zet de brillenwereld op zijn kop met deze ongeloofwaardige prijs voor hun hippe bovendien stevige kwalitatieve brillen. Ik heb er een vijftal gepast.

Zelf kon ik mijn ogen niet geloven toen ik op hun webshop terecht kwam. Ik vond alle brillen mooi! Ze zijn één voor één een uniek stuk! Als slechtziende en brillendrager vanaf mijn 8ste, weet ik hoe gênant het was om een bril te dragen. Daarnaast heb ik ook een klein gezicht wat het nog moeilijker maakt om de juiste bril te vinden. Een bril zegt net zoveel over jouw look als één van jouw handtassen of schoenen. Voor mij kan een bril een statement maken. Daarom vind ik het moeilijk om de juiste bril te vinden en nog wel een stijl die bij jouw past. Naast deze dillemma’s liggen mijn sterktes ook nog eens zo hoog dat ze dit al ‘visueel gehandicapt’ noemen. Geluk bij ongeluk, krijg ik elk jaar mijn lenzen en om de 5 jaren mijn bril volledig terug betaald. Een bril met mijn sterktes kost dan ook immens veel en een paar keren van bril wisselen zoals een handtas moet toch kunnen vind ik!

Ace and Tate

Ace and Tate begrijpt de brillenwereld

Een beslissing maken tussen deze brillen is geen eitje. Gelukkig biedt Ace and Tate een leuk alternatief om de brillen te passen. Met mijn drukke agenda, komt dit goed van pas! Ze hebben een ‘Home Try on‘ service dat je de mogelijkheid geeft om maximum 5 monturen te kiezen. Die worden geheel gratis opgestuurd naar je thuis zodat je op jouw gemak voor 5 dagen lang de brillen kan passen en eventueel meningen vragen bij jouw vrienden en familie. Kan je niet kiezen? Begrijpelijk, ze zijn stuk voor stuk hippe brillen. Je kan de home-try-on-modellen geheel gratis terug sturen en opnieuw 5 modellen kiezen voor te passen. Favorietje gevonden? Ga dan naar de website en bestel jouw favorietje in de kleur die jij wilt. Je kan de sterktes zelf invullen ofwel een kopie uploaden die je van jouw oogarts ontvangen hebt. Leuk hé! Een bril kiezen blijft altijd een moeilijke opdracht precies. Je moet dat ding dan ook héél vaak op je gezicht dragen. Het is dan ook logisch als je bij een optieker binnenloopt, niet op 1,2,3 kan beslissen en deze even mee naar huis nemen om er nog wat over na te denken. Ace and Tate geeft die mogelijkheid wel!

Benieuwd welke modellen ik gekozen heb? Hieronder enkele home-try-ons. Ik ben alvast overtuigd van het merk en stiekem heb ik mijn favorietje al gevonden. Raad jij welk?

IMG_2435

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *