Nieuw manier van exfoliëren met Neogen Bio Peel gauze peeling

Heb ik jullie al verteld dat ik gek ben op Aziatische beauty producten en hun zot lange beauty rituelen of routines? Dat is omdat het ook werkt! Elke keer als ik op vakantie ga in Hong Kong ontdek ik nieuwe beauty producten en merken. Het valt me ook op dat de dames daar zo een gladde egale huid hebben. Vriendinnen en familie in Hong Kong vertelden me ook dat ze het heel belangrijk vinden om hun gezicht en huid goed te verzorgen, ook voor de mannen, omdat ze zich daar in vuiler lucht bevinden. En luchtvervuiling verstoort of tast de huidbarrière makkelijk aan.

Vroeger in mijn begin jaren twintigers -haha alsof ik zo oud ben, 29 by the way- bestond mijn beauty routine maar uit 2 of 3 stappen: ogen reinigen, gezicht wassen met een reinigingsgel, en een nachtcrème. Tegenwoordig komen er nog een 6-tal stappen bij. Natuurlijk heb ik hier niet elke avond tijd voor, maar met ouder worden, stress en veranderingen die bij komen kijken, heb ik wel één of twee keren in de maand nood aan een uitgebreide gezichtsverzorging. En één van die stappen is je huid exfoliëren.

Peeling of exfoliëren

Om een glowy dewy egale huid te hebben, is het belangrijk om zoveel mogelijk water te drinken om ook je huid goed te hydrateren. Een goede dagcrème kan ook wonderen doen, maar als je je huid niet af en toe exfoliëert dan heeft jouw dagcrème ook geen zin. Exfolieëren of peelen betekent letterlijk lagen verwijderen. In dit geval, verwijder je overtollige dode huidcellen zodat jouw huid er terug stralend, fris en egaal uitziet. Zo kunnen jouw poriëen terug ‘ademen’. Als je dit niet af en toe doet, stapelt het vuil zich op op jouw huid en de poriën geraken verstopt. Zo vermijd je ook dat acne, vlekjes, dofheid, puistjes en droge huid kan ontstaan.

Het productje dat ik jullie wil voorstellen is de NeoGen Bio peel gauze peeling. Ik heb al goede reviews en rates gezien over het Koreaans beauty product! Ik was dan ook heel benieuwd, aangezien ik een heel gevoelige droge huid heb, ben ik niet meteen fan van peelings en scrubs. Maar in de winter is het écht wel nodig, want juist dan heeft een droge huid af en toe een goede scrub of peeling nodig zodat jouw crèmekes zich goed kunnen inwerken op de huid. Het product belooft een voorzichtige, zachte peeling techniek door het gebruik van single use pads –of in NL kussenwatjes?- Dat het een hype is in de Korean skin care geloof ik nu ook wel!

NEOGEN Dermalogy Bio-Peel gauze peeling

Wat is het nu precies?
Het potje bestaat uit 30 katoenen doordrenkte watjes. Degene die ik getest heb is de Lemon versie. Die ruikt zelfs super goed en fris! De gauze pads maken het peelen of het scrubben van je huid wel heel makkelijk. Je hoeft niet jouw hele gezicht in te smeren, dan scrubben en dan nog eens af te wassen. Perfect voor de busy women onder ons, in paar minuutjes kan je al overgaan naar jouw volgende beauty stap.

Hoe gebruik je het?
Je hebt de gele kant met de gazen en een witte kant, waar je de vingers in steekt, met bollen. De gaaskant dient om jouw huid te exfoliëren. Draai het om en je hebt dan nog de witte kant om er nog eens over te gaan voor dat extra zacht gevoel. Trouwens de witte kant voelt echt zacht aan, je voelt direct een verschil! Ik raad je aan om in cirkelbewegingen te exfoliëren zodat je echt al het vuil mee hebt. Je merkt direct dat de vuile vlekjes of mee-eters aan het watje blijven zitten. Ik praat hier nu over het gezicht, maar exfoliëer gerust ook jouw nek of andere plekken waar het nodig is.

Hoe vaak gebruik je het?
Daar ik een gevoelige eczeemhuid heb, gebruik ik het maar 1 tot 3 keer in de maand. Ik mag niet teveel scrubben, want dan scrub ik mijn huid open en dit kan juist eczeem uitlokken. Heb je een normale huid? of een vette huid? Dan mag je best 2 keer in de week een peeling of scrubje doen. Vergeet vooral niet om het pas te gebruiken NA het reinigen van jouw huid.

Ik ben super content van deze watjes en ze zijn echt geïntegreerd in mijn beauty routine. Dat gevoel erna is zalig, mijn huid wordt gladder en ik zie er ook direct frisser uit :). En als je erna nog jouw make-up aanbrengt, merk je inderdaad dat jouw huid meer glowy is!

Kennen jullie een soortgelijke product in België of Nederland? Laat het me weten, ik ben benieuwd. Ik kan alleen meedelen dat deze watjes jouw huid waard is!

LUCKY YOU! Wantttttt i.s.m. Honeysu mag ik een NeoGen Bio-Peel gauze peeling in WINE versie verloten! Actie start morgen op instagram, enkel voor BE en NL!
Hoe? Volg deze stappen en wie weet komt het potje bij jouw terecht!

1) Volg @fengswaybe en @honeysu_official
2) Tag 2 vriendinnen
3) Repost en tag ons 

Winnaar wordt bekend gemaakt 18 november 2018!

GOOD LUCK my loves!

Waar verkrijgbaar?
Bij Honeysu €29,90

Ontdek op de webshop van Honeysu trouwens nog meer Kbeauty producten! Ze hebben ook een winkel in Brussel!

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *