Must have: de Johny Be Good hemd

Witte hemden gaan nooit uit de mode! Het is een Must Have klassieker in de kledingkast. Ik houd het ook liever bij wit en hoogstwaarschijnlijk houd ik het ook niet bij ééntje, want ééntje is geentje :). Zo denken de fashionista’s onder jullie waarschijnlijk ook..

En trouwens wit hoeft niet saai te zijn hoor en al zeker niet omdat je bijvoorbeeld voor je werk formeel moet voorkomen? Laat zien dat je ook speels kan zijn en dat het niet altijd strak in de pak hoeft te zijn. Tegenwoordig kom je veel hemden tegen met prints, borduursels van bloemen (helemaal terug in de mode), kleine patches en emblemen van lippen, emoji’s, een ananas, je kan het maar niet zo gek opnoemen! Maar ben je al getatoeëerde hemden tegen gekomen? Hemden met een verhaal?

Awel, het Belgische modemerk Johny Be Good zet de trend! Op elk hemd staat een lovequote geborduurd die refereert naar de collectie: lovesickness. Romantiek alom! De spreuken worden handgeschreven of getekend door illustratice Axelle Zwartjes, uniek he? Ze tekent ze op de meest begeerde/populaire plaatsen, waar je een tattoe kan verwachten. Daarnaast zitten ze ook erg comfy, omdat ze een beetje dat oversized stijl hebben.

Ik koop Belgisch, en jij?

Prijs: €130 beschikbaar in 2 maten (S/M en M/L)
Johny Be good
, je herkent ze aan het mini-hartje op linkermanchet!

 

 

shake me dont break me Johny be good

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *