Kalm! Gladskin verzorgt en verzacht je huid

 Getest – in samenwerking met Gladskin.

Zoals jullie weten lijd ik de meeste tijd van mijn leven aan eczeem, in specifiek atopisch eczeem. Het is erfelijk en de hele familie van mijn moeders kant heeft het. Het kan zo onplezant uitslaan dat het elke activiteit verpest die ik gepland  had om te doen. Ik kwam Gladskin tegen op Facebook. De reacties en berichten hierover waren zeer positief en mijn nieuwsgierigheid vertelde me om dit uit te testen! Ik blijf alle producten testen die mijn eczeem probleem oplossen. Alle beetjes kunnen helpen.

Een woordje uitleg over Gladskin

Gladskin is ontwikkeld door Micreos, pionier en marktleider in de ontwikkeling van antibacteriële fagen-technologie. Daar zeggen ze het: bacteriën. Er leven honderden bacteriën op ons huid zonder dat we hiervan besef hebben. Er zijn goede maar ook slechte bacteriën. Een goede balans van je huidbarrière is dus erg belangrijk. Gladskin is het enige product ter wereld dat de goede bacteriën intact laat en de slechte doodt. Dankzij het unieke bestanddeel Staphefekt™ kunnen ontstekingen door slechte bacteriën worden voorkomen. Het resultaat: een rustige huid en verlichting van jeuk en roodheid. Geen enkele bacterie veroorzaakt of verergert meer infecties dan de Staphylococcus aureus bacterie. Deze bacterie komt voor bij veel mensen en dieren en kan leiden tot:

  • (ernstige) inwendige infecties
  • oppervlakkige ontstekingen van de huid zoals bij acne, eczeem, rosacea en huidirritatie.
  • roodheid en jeuk

skin-eczema

Mijn probleemzones zijn de binnenkant van mijn oogkas, mijn hals en mijn polsen.

Structuur

img_0036

 

Zoals aangeraden op het doosje ‘keep refrigerated’, heb ik de Eczema cream eerst een dagje in de koelkast laten staan voor gebruik. De cream moet na gebruik ook altijd in de koelkast bewaard worden. Bij mijn eerste gebruik ’s ochtends merkte ik een aangename afkoeling van mijn huid want mijn huid komt soms precies in brand te staan als ik last heb van een ontsteking of als het erg begint te jeuken. De cream voelt dik en een beetje vettig aan. Ik hou van deze structuren want dan weet ik dat mijn zeer droge huid goed gehydrateerd wordt.

 

 

Gebruik

Het was aangeraden om de cream 2 tot 3 maal per dag te gebruiken. Ik heb mijn probleemzones elke ochtend en elke avond voor het slapen gaan ingesmeerd. Een kleine hoeveelheid is meer dan genoeg. Zorg er wel voor dat uw huid schoon en vrij is van andere zalven en creams. Om echt verbetering te zien gebruik je de cream best 6 weken langs zonder stop en zonder andere zalven en creams tegen eczema.

Helaas is mijn eczema tijdens die 6 weken, een weekje lang verergerd. Ik vermoed dat dit kwam door het warme weer in combinatie met sporten en zweten. Jammer genoeg ben ik even moeten stoppen met de Gladskin Eczema cream en heb ik even mijn cortisone teerzalf moeten gebruiken. Dit werkt nog altijd het beste bij mij, maar ik wil de cortisonen vermijden omdat dit ook vele nadelen met zich meebrengt zoals een dunnere huid, lichtere huidskleur, huid kan snel scheuren,…

Na een weekje cortisonezalf, ben ik terug Gladskin gaan gebruiken en dit terug 6 weken lang. De cream geeft duidelijk een verzachting en kalmering van mijn huid maar mijn eczeem is niet volledig weg. Misschien heb ik nog meer weken nodig, maar het ik merk wel verbetering. Ik raad de cream zeker aan voor mensen met eczeem, elke verlichting van de huid kan helpen, bij de ene al beter dan bij de ander.

De tube met doseerpompje, erg handig, is te verkrijgen in 3 formaten:

  • 30ml  voor €29,50
  • 50ml voor  €47,50
  • 100ml voor €63,50

Je vindt hier meer info.

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *