Etnia Ferlandina sunglasses

Hollaaa, I am feeling  F A B U L O U S  like Queen B with these Etnia sunglasses. I chose the Ferlandina BR photochromic lenses, a subtle light brownish nude colour, fits my haircolour as well. I find it hard to find perfect glasses as I have a small face. The Etnia sunglasses fit me well and Optiek Withofs has adjusted the legs for me. The Ferlandina come in 8 different colours/patterns.

Hollaaa, ik voel me F A B U L O U S zoals Queen B met deze Etnia zonnebrillen. Ik koos voor de Ferlandina BR meekleurende lenzen, een subtiele lichte bruine nude kleur, past ook bij mijn haarkleur. Ik vind het moeilijk om perfecte brillen te vinden omdat ik een klein gezicht heb. The Etnia zonnebrillen passen mij wel goed en Optiek Withofs heeft de brilpootjes nog wat aangepast voor mij op mijn maat.  The Ferlandina komt in 8 verschillende kleuren/patronen.

Enjoy 50% off now at
Geniet nu van 50% korting bij

OPTIEK WITHOFS
KIEZEL KLEINE BROGEL 12
3990 PEER
TEL: 011 63 56 89
MAIL: INFO@OPTIEKWITHOFS.BE

Capture


Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *