De praktische tussenjas van Levi’s

In de herfst weiger ik om al dikke winterjassen aan te doen! Die hoor je ook pas in de winter te dragen vind ik, ook al wordt het deze dagen kouder maar de herfst in België is onvoorspelbaar. Dan heb je koude dagen en dan weer net iets warmere dagen… Zo een tussenjas vind ik dan ideaal om buiten te dragen. Een tussenjas waarvan je het niet te warm of te koud hebt en die je makkelijk combineren kan:

Deze truckerjas met sherpawol van binnen is super comfortabel! Doordat de schapenvacht ook doorloopt op de kraag, blijft mijn nek ook lekker warm. De binnenkant van de mouwen bestaan uit 100% polyamide, makkelijk en zacht zodat je armen er door kunnen glijden. Dit is dus mijn ideale tussenjas, ik draag ze het liefst in de herfst naar de winter toe en in de winter naar de lente toe… zoals de tijdloze lederen jasjes in de lente, snap je me? Een tussenjas draag je dus tussen twee seizoenen.

Een andere trend dat je nu overal in de winkel ziet hangen, zijn de ‘teddyjassen’ maar ik vind persoonlijk dat ik hier niet echt mee sta of ik vind moeilijk de juiste fit. Het Levi’s truckerjas paste mij direct en kon ze dus ook niet laten liggen, ik heb ze in het zwart gekozen, vond ik net iets stoeren dan het gewone jeanskleur.

Waar verkrijgbaar?

As Adventure blauw denim

About you donkerbeige

About you zwart

De Bijenkorf lichtblauw

Trui is trouwens van H&M

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *