Cosy headbands for cold days

Cotton hair bands, colored hair bands, knitted hair bands, flowered hair bands, printed hair bands, satin headbands, … Oh my god and so on … For spring, summer, autumn or winter? Okay guilty, I have them for all seasons -laughs sneakily-. It’s just such a great eye-catcher!

It is not winter yet and I already have my knitted head bands on! And that in combination with my loafers, haha, combining a bit of spring with the coming winter. I’m always so cold in the morning these days, and I hate it when my hair gets mixed up because of the wind. You know, arriving at work or even worse at a meeting with your #hairinthewair. I also like to wear hats, but a hair band keeps my ears slightly warmer than a hat and it does not flatten my hair! My favourite head band that I usually have on, is one of Pimkie, they have many beautiful head bands with or without beads, see below.

Katoenen haarbanden, gekleurde haarbanden, gebreide haarbanden, gebloemde haarbanden, geprinte haarbanden, satijnen haarbanden,… Oh my god and so on… Voor in de lente, zomer, herfst of winter? Oké schuldig, ik heb ze voor alle seizoenen -lacht geniepig-. ’t Is gewoon zo een tof eyecatcher!

Het is nog geen winter en ik heb mijn gebreide haarbanden al aan! En dat nog in combinatie met mijn loafers, haha, nog een beetje lente combineren met de komende winter. Ik heb het ’s morgens altijd zo koud deze dagen, en ik haat het als mijn haren langs alle kanten doorelkaar gewaaid worden door de wind. You know, aankomen op het werk of nog erger direct op een meeting met uw #hairinthewair. Mutsen draag ik ook graag, maar een haarband houdt mijn oren toch iets warmer dan een muts en het maakt mijn kapsel niet plat!

Mijn favoriete haarband die ik nu meestal op heb, is ééntje van de Pimkie, zij hebben veel mooie haarbanden met of zonder kralen:

Personally, I find narrow head bands more beautiful, but for winter you could better go for wide head bands, so they also cover the ears, otherwise it does not make much sense to wear them with cold days. This one from Pimkie has a somewhat cooler rock look because of the metallic glittering and the beads on the front. You can of course wear the head bands in different ways, but I prefer to wear them as in the picture, over my hair. You can also wear them under your hair, as below, I usually wear them  like that when I go cycling, see picture below.

Persoonlijk vind ik smalle haarbanden mooier, maar voor in de winter kan je beter voor brede banden gaan, zodat ze ook de oren bedekken, anders heeft het niet veel zin om ze aan te doen met koude dagen. Deze van Pimkie heeft een wat stoerdere rocklook door de metallic glittering in verwerkt en de kralen van voor. Je kan de haarbanden natuurlijk op verschillende manieren dragen, maar ik draag ze het liefst zoals op de foto, over mijn haren. Je kan ze ook onder je haren dragen, zoals hieronder, zo draag ik ze meestal als ik ga fietsen:

You can find trendy head bands almost in every shop this time of the year, the budget friendly ones you can find in H&M, Zara, Newlook, Pull and Bear and Pimkie. I have selected few for you.

Trendy haarbanden vind je bijna in elke winkel in deze tijd en de budgetvriendelijke vind je in de H&M, Zara, Newlook, Pull and Bear en Pimkie. Ik heb er enkele uit geselecteerd voor jullie.

Wil jij graag zo een haarband ontvangen? 😉

KLIK DAN SNEL DOOR NAAR MIJN ALLEREERSTE WINACTIE!!

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *