Ace and Tate, meet my pick:

Kan jij raden voor welke bril ik gegaan ben?

nina_space_oddity_90_1

Hi all

Meet my pick: the Ace and Tate NINA in space oddity! After 8 curious working days I finally -it was rather quick-received them in a well sturdy package. Very happy with the result and service. As I mentioned before: I can not see a damn thing without my glasses or contact lens on! Visually “disabled”, like an optician would say. With my -8.0 these glasses actually look good! Before I ordered the Nina I contacted their client service to ask about my parameters. I was glad how quickly they answered and informed me about their process from order to shipment to receipt. They even diluted the glasses as much as they can and that all is included in the €98! The only minus thing about purchasing glasses online, is the adjustment. You will have to curve your glasses by yourself for example with a hairdryer but because I have a petite face I did not want to take that risk and went to my optician to let him curve the glasses.


IMG_2587

Hallo allemaal

Maak kennis met mijn keuze: de Ace and Tate NINA in space oddity! Na 8 nieuwsgierige werkdagen heb ik hem eindelijk -het was eerder snel- ontvangen in een goed stevig pakketje. Heel blij met het resultaat en de service! Zoals ik al eerder vermeld heb: ik zie geen hol zonder mijn bril of contactlenzen! Visueel gehandicapt, zoals een opticien het zou zeggen. Met mijn -8.0 ziet deze bril er eigenlijk heel goed uit. Vooraleer ik een bestelling plaatste, heb ik eerst contact opgenomen met hun klantendienst om wat vragen te stellen over mijn sterkte. Ik was erg blij hoe snel ze antwoorden en mij informeerden over hun proces van order tot verzending tot ontvangst. Ze verdunden zelfs de glazen zo veel als ze konden en dat allemaal inbegrepen in de €98! De enige minpunt bij het online bestellen van een bril is de aanpassing hiervan. Je zal zelf uw bril moeten buigen met bijvoorbeeld een haardroger maar omdat ik nogal een petite gezichtje heb, wou ik die risico niet nemen en ben maar langs mijn opticien gegaan zodat hij de beentjes kan buigen.

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *