4VOO

Getest – in samenwerking met À l’Etage.

Een maandje geleden ben ik met mijn vriend een bezoekje gaan brengen bij À l’Étage, een kuuroord gespecialiseerd in huidverzorging te Turnhout. De gespecialiseerde skincoach Kristine Verstraete laat je hier helemaal tot rust komen en geeft je alle advies mee.

Voor de nieuwe man

Jaja ook voor mannen! Ook de huid van de moderne man schreeuwt af en toe om een professionele gezichtsverzorging. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen willen er energiek uitzien op elk moment van de dag. En ladies, geef toe, verzorgende mannen zijn toch veel aantrekkelijker. Mannen worden zot van een zacht huidje van de vrouwen, maar omgekeerd, wij liggen toch ook liever tegen een zachte huid? of een verzorgde baard? 😉

Kristine gaf ons direct een warm welkom gevoel en stelde mijn vriend erg op zijn gemak, wat ik persoonlijk al een prestatie vind. Mijn vriend mag wel een moderne man zijn, maar een gezichtsbehandeling zal hij niet rap laten gebeuren. Stiekem heeft hij er toch van genoten! De gelaatsverzorgingen voor mannen worden uitsluitend met 4VOO uitgevoerd, een uniek verzorgingsprogramma voor de heren en uniek in de regio.

Mijn vriend heeft alvast het beste advies meegekregen voor een dagelijkse verzorging met deze drie top producten in travel size:

IMG_5241van links naar rechts:

– Facial balancing cleanser
Een alternatief voor zeep dat de huid tonifieert en hydrateert. Het voorkomt een vette glimmende huid. Deze cleanser brengt het huid terug in balans. Masseer het zachtjes op nat gezicht en spoel af, ga dan over naar de moisturizer

– Maximum renewal moisturizer
Geen vermoeide droge huid meer! De moisturizer bevat peptide Palmitoyl Pentapeptide-3 (verkozen op het wereldcongres dermatologie als beste anti-verouderingsmolecule en aanwezig in alle 4VOO producten). Het hydrateert niet alleen maar gaat dus ook tegen veroudering en beschermt je tegen schadelijke stoffen buitenaf. Zowel ’s morgens als ’s avonds kan je ze aanbrengen.

– Repairingafter shave balm
Een gevoelige huid na het scheren? Dan is deze balm geschikt, want het gaat in tegen ingegroeide baardharen, scheerbrand en roodheid! De balm trek super snel in en bovendien ruikt het nog mannelijker! In brengen op baardzone maar ook de hals.

(travelsize, goed voor 6 weken lang)

Hier nog enkele foto’s tijdens de behandeling:

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *