4 originele cadeautips voor de allerliefste papa

Yesss, zondag 11 juni is het aan de papa’s, en als dochterlief wil ik natuurlijk dat de allerliefste papa ook de allerbeste verdient tijdens vaderdag! Ben je nog op zoek naar originele cadeaus? Geen nood, ik heb hier 5 originele cadeautips opgesomd voor jou! En geen tijd? Online shoppen dan maar!

Heb jij een hippe vader die graag mee is met de mode? Dan raad ik de hippe armbandjes aan van Gemini. Belgisch label, opgericht door tweelingbroers Marc en Rob Reenders. Deze armbandjes zijn super populair onder de jonge modeliefhebbers. Bekend voor hun subtiele en ook kleurrijke stenen, die één voor één zorgvuldig worden uitgekozen. Op en top Belgisch design en kwaliteit! “You can either be a work of art, or wear one!”
Budget +/- €40

Is jouw papa misschien een zakenman die vaak weg is? En zit hij soms thuis nog uren achter de laptop of tablet? Doe hem dan een cool cover cadeau, zodat hij jou niet vergeet en onderweg ook aan jou denkt. Bambooti, 2 Belgische vrienden die het idee hadden om vanuit hout en stenen coole accessoires te ontwerpen voor ons hedendaagse technologieën zoals een smartphone en Macbook. De Macbook cover zijn handvervaardigd uit echte échte natuursteen waardoor ze een uniek authentiek karakter krijgen. Elke cover ziet er dus toch net iets anders uit.
Budget +/- €60

Is hij een fan van nieuwe technische snufjes? Heb jij een actieve papa? Of gewoon een papa die iets teveel een bierbuikje heeft? -haha :)- Een smartwatch is dan een must voor super papa’s die graag doelen instellen. Zo een smartwatch houdt al zijn activiteiten bij. Populair zijn de Fitbit (budget +/- €100) en de Apple Watch (budget +/- €300)
Bij Fitbit geniet je nu van 50% korting voor vaderdag. 

Afbeeldingsresultaat voor fitbit Afbeeldingsresultaat voor apple watch

Een koffieliefhebber die dagelijkAfbeeldingsresultaat voor nespressos zijn dosiscafeïne nodig heeft? Als hij graag sterke koffies drinkt, raad ik Nespresso aan! Echt waar, ene keer Nespresso gedronken dan blijf je hier bij. Ik vind dit mijn ideale ochtendstond me
t koffie in de mond! Waarom een koffiemachine van Nespresso? Dat ding is snel, compact, makkelijk te gebruiken en stijlvol. Vast en zeker heb je ’s ochtends een goed gezinde papa!
Budget +/- €100 à €200

 

Facebooktwitterpinterestmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *